onsdag 4 januari 2012

Inför Örlogsstadens Innebandy Karlskrona


Nu när julen är över och trädgårdsmöblerna burits ut igen drar Division 1 Södra Götaland igång efter ett litet uppehåll. Slätafly/Södra Kärr Innebandy Hålor Strax Utanför Världsmetropolen Torsås IBF SK möter Örlogsstadens Innebandy Karlskrona i årets första batalj.

Örlogsstaden har under hösten inte varit så framgångsrika som de hade hoppats och ligger precis under nedflyttningsstrecket, en poäng efter Lönsboda som dock har en match mer spelad. För dom kommer varje poäng vara extremt viktig så räkna med att dom kommer kriga till sista sekunden (om dom inte slutar spela med en minut kvar som mot Kalmarsund). Deras bästa poängmakare heter Linus Persson och om honom vet jag lika lite som alla andra, 18 poäng har han gjort. Dennis har gjort 11 precis som Jensen medan Lankan har gjort 13. Det är för lite för killar i deras kaliber och kommer dom upp i normal standard så tar Örlogsstaden fler poäng under våren än hösten och klarar nytt kontrakt.

Jag har hört rykten om att Örlogsstaden innan säsongen var och drog i Daniel Johansson eftersom Slätafly ändå skulle åka ur, men som tur är hade Daniel inte lagt sin telencephalon i dom andra byxorna och gjorde därmed ett ganska bra val. En stänk av nykomlingshybris? Luktar så lång väg och det får mig alltid att le i mjugg. Kommer osökt att tänka på följande flerfaldigt Oscarsbelönade rulle, här i en mer youtube-vänlig och, i min mening, mycket bättre version:



Slätafly bör vinna det här men ett varningens finger, Kentha Axelsson har önskat sig poäng i julklapp. Han får nog vänta ett tag. Må bästa hemmalag vinna!

Inga kommentarer: