fredag 6 januari 2012

Slätafly - Örlogsstaden, 8-4


Bilder från matchen finns här.

Innebandyåret började med derbyseger. Medan jag satt tentalökig i ut-och-in-vända kalsonger och dimensionerade värmeväxlare passade Esa på att göra hattrick i första perioden, ett av dom ska tydligen varit ganska fint. Annars var första perioden inte mycket att hurra för och slutade 3-3. Till mittenakten hade Slätafly knytit näven i innerbyxan och gjorde fyra raka mål fram till 7-3 och Sillastryparna kunde inte ens örfila en silverfisk. I början av tredje gjorde Anderberg 8-3 och dödade matchen. Örlogsstaden tröstmålade i boxplay och fastställde slutresultatet till 8-4.

För att fylla ut detta, i all välmening, magra referat bjuder jag på en trevlig liten låt av underbara Ayreon (och JA, det är obligatoriskt att lyssna på hela låten innan du läser vidare!)




Skottstatistiken slutade 38-18. Det brukar den göra när ett lag är mycket bättre än det andra. 

Förresten, på tal om det. Jag fick ett roligt mejl idag, en artikel från BLT daterad 2011-05-16. Skitkul, artikeln givetvis, men framförallt att jag fick den mejlad till mig. Mer sådant kära läsare, tack!

Örlogsstaden är på spelarjakt

Örlogsstadens IBK har gjort klart med sitt andra nyförvärv. Markus Mingotti ansluter från KaRo. Dessutom förhandlar Karlskronaklubben med Slätaflys Linus Strelert.
– Det ser spännande ut, säger Christian Hasselberg i Örlogsstadens sportgrupp.


Örlogsstadens första nyförvärv blev Dennis Lind som förra säsongen valde att ta ett uppehåll från innebandyn. Innan dess har han spelat i division 1 med Slätafly. Örlogsstadens, som är nykomling i division 1, andra nyförvärv blev Markus Mingotti som förra säsongen spelade i division 3 med KaRo. Då gjorde forwarden 30 poäng. Mingotti fanns med när Örlogsstaden bjöd in till en testmatch för några veckor sedan.
– Vi ville bara kolla lite på honom, säger Hasselberg.
Men Mingotti imponerade stort.
– Han var riktigt duktig.
– Han kommer att ta en plats.
Klubbens tredje nyförvärv kan mycket väl bli Linus Strelert som de senaste två säsongerna har spelat i ettan med Slätafly.
– Vi har träffat honom.
Strelert bor i Karlskrona och nu hoppas Hasselberg att Örlogsstaden kan få honom att välja spel i hemstaden i stället.
– Vi kommer att ha minst lika bra lag som Slätafly.
Nye tränare Kenth Axelsson har också bjudit in två backar, som han hade då han tränade Ingelstad förra säsongen, för att lära känna föreningen. Det är poängbackarna Johan Andersson och Rasmus Wickell.
– De gjorde 50 poäng tillsammans förra säsongen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Go seger i går! Nu laddar vi inför matchen på söndag! Tippar på att Simon få Apan på måndag!:)/#85

JM sa...

Haha, ja det är nog ingen högoddsare. Sotarn gjorde väl iofs självmål, men matchstraff smäller nog lite högre!

Ewald sa...

Jag har Apan och kan avslöja att Simon är en av de nominerade!! :)

Anonym sa...

http://jobb.blocket.se/ledigt_jobb_i_stockholm/Statister_statist_se_1024622.htm