torsdag 13 oktober 2011

|Tipset| Omgång 4

Röke - FBC Kalmarsund, 2-5
Röke tog sin första seger för säsongen, medan Kalmarsund slentrianslog jumbon Hovslätt. Rökes målskytte har inte kommit igång på riktigt än, dock tror jag det är en tidsfråga, men inte den här omgången. Kalmarsunds tredjefemma producerade många mål förra omgången och om dom andra kommer upp i normal standard vinner bortalaget.

FBC Engelholm - Sävsjö, 7-5
Spännande toppmöte där hemmaplan avgör. Sävsjö höll på att ge bort sina poäng till Carlshamn förra omgången och avgjorde med tre sekunder kvar. Dom kommer säkert göra en bättre insats till helgen men det sitter hårt åt. Blir nog en rolig match att titta på.

Palmstaden - Höllviken, 7-4
Ångloket Palmstaden tuffar på men får nog ändå ganska tufft mot Höllviken. Tror dock att dom är tillräckligt starka för att vinna. Hittills har man verkligen imponerat, men första förlusten närmar sig. Men inte i helgen

Carlshamn - Munka-Ljungby, 4-6
Carlshamn var otroligt nära att skrälla mot Sävsjö förra veckan och att Anton Fransson fick målskyttet att lossna kan bli viktigt längre fram i serien. Eftersom matchen ligger klockan 18.00 på söndagen (så jävla värdelöst Carlshamn, riktigt jävla uselt!) kan det vara mentalt jobbigt för Munka, Väggahallen är ju heller inte någon skönhet, så jag skulle helst vilja helgardera.

Hovslätts - Örlogsstaden, 4-7 
Jumbomöte. Minst ett av lagen kommer spräcka nollan i poängkolumnen, mitt tips faller på Örlogsstaden som har några matchvinnare i laget som har erfarenhet från gamla division 1. Hovslätt har visserligen spelare som spelat i SSL men därunder ser det lite glesare ut 

3 kommentarer:

G sa...

Röke - FBC Kalmarsund, 3-6

FBC Engelholm - Sävsjö, 6-5

Palmstaden - Höllviken, 8-3

Carlshamn - Munka Ljungby, 5-7

Hovslätt - Örlogsstaden, 5-6

Fratres in armis sa...

Röke - Kalmarsund 3-6

Engelholm - Sävsjö 5-3

Palmstaden - Höllviken 7-2

Carlshamn - Munka Ljungby 6-4

Hovslätt - Örlogsstaden 4-5

Sen hoppas vi på 3 pinnar till Flyers!
Syns på Söndag

jens sa...

röke - kalmarsund 4-5

engelholm - sävsjö 6-3

palmstaden - höllviken 9-3

carlshamn - munka ljungby 3-6

hovslätt - örlogsstaden 7-5