fredag 21 oktober 2011

|Herrar A| Inför: Höllviken

Detta är det första av några hastigt ihopkrafsade inlägg. Tiden är knapp såhär i tentatider så det är väl lika bra att köra igång med en gång. Till helgen väntar alltså Höllviken, och om dessa har Viktor Larsson följande att säga:

Då är det dags för omgång fem i division 1 södra Götaland, denna gång väntar ännu en nykomling, närmare bestämt Höllviken. Ett lag som förra året slutade 2 i division 2 just bakom Lönsboda och via en rejäl kvalkross hoppade på tåget till division 1. Efter segern senast mot Lönsboda har det varit gott självförtroende under veckans träningar, detta trots att vi inte övertygade. Men det viktigaste var att vi tog det tre poängen till slut. Men självklart behöver vi förbättra spelet till denna match.

Vad blir det för typ av match? Vi möter ett lag som kommer att löpa och kriga stenhårt i 60 min på lördag, så för oss gäller det att spela med ett högt bolltempo och en betydligt bättre skärpa i spelet än i matchen senast. Kommer också bli viktigt att vi sätter försvarsspelet till fullo i denna bortamatch.
Träningsveckan har sett riktigt bra ut och det märks att vi vann senast, vi har fokuserat på att hitta ett högt och tryggt bolltempo rakt igenom, då detta kommer att vara en nyckel hela säsongen.
Läget i truppen ser ljust ut det är bara Simon Lundström som inte är riktigt redo för spel ännu, i övrigt är vi fullt friska.

Nu är det färdig snackat, nu kör vi!!!!

Dehär är Flyers
Tr Viktor Larsson
 Tre nya poäng hade inte varit så dumt, kör hårt nu grabbar!

Inga kommentarer: