lördag 22 oktober 2011

|Herrar A| Slätafly - Höllviken, 6-4

Härlig vinst som satt hårt inne. Bra början med ett powerplay-mål signerat Martin Magnusson som Maestro Philip Andersson fått med på film. Ska se om det går att slänga upp den här vad det lider. Dock så gav Höllvikens höga stress Slätafly en del huvudbry och kan göra två snabba mål strax efter. Ett Slätaflymål till i powerplay, denna gång av Johan Ramvall, och ytterligare ett mål från hemmalaget fastställer resultatet 3-2 till Höllviken efter tjugo spelade minuter.

I andra perioden fortsätter Höllviken sin press och kan gå upp till 4-2, men Slätafly tar sig i kragen och börjar spela bättre i andra halvan av perioden. Tyvärr får man ingen utdelning och ligger alltså under med två mål inför slutakten.

Höllviken tar inför den sista perioden ett beslut att ligga lite längre bak i sina positioner och låter Slätafly föra spelet på ett helt annat sätt än tidigare. Det passade inte Höllviken men Slätafly tackade och tog emot. 4-3 kommer efter sju minuter lite turligt efter att Jens Milesson trampat in och efter lite flipper studsar bollen in. 4-4 kommer strax efteråt när Robin Karlsson Zorrar in ett frislag. Dock åker Linus Strelert på en 2+10 i samband med kvitteringsmålet, men man nollar Höllvikens powerplay idag. Jens Milesson satte ytteligare en überstrut idag, då han trycker in en myra med knappt styrfart under målvakten. Höllviken tar ut målvakten och spelet böljar lite fram och tillbaka men Nils-Petter Hjelm kan punktera matchen när han från en decimeters avstånd kan styra in ett frislag.

Mål: Jens Milesson 2, Martin Magnusson, Johan Ramvall, Robin Karlsson, Nils-Petter Hjelm
Assist: Robin Karlsson 3, Mattias Evaldsson, Jens Milesson, Johan Ramvall

Bildreportage från resan signerat Philip Andersson och Markus Anderberg

Tidig morgon för vissa. Rudholm laddar på sitt sätt

Det obligatoriska kortbordet
Framme i världens minsta omklädningsrum
150 minuter från tre poäng