D3 Hovmantorps GOIF - Slätafly/SK IBK, 3-10
P96 Slätafly/SK IBK - Borgholms IBK, 3-11
F96 Slätafly/SK IBK - Stenåsa-Sandby-Gårdby IF, 4-0
F00 Slätafly/SK IBK - Örlogstaden, 11-2
F00 Slätafly/SK IBK - Carlskrona, 0-9

Tre stycken härliga vinster för våra damer samt Puttes och Johannes tjejer stod tillsammans med herrarnas vinst mot Munka för ljusglimtarna denna helg.

Såhär skriver Johannes om F00's matcher:
Då har vi nu spelat det näst sista Poolspelet för säsongen. Efter en mycket bra match mot Örlogstaden med ett fantastiskt passningspel och seger 11-2 stötte vi på det tuffa motståndet från Carlskronas F-99 lag igen. Även denna gång blev det förlust men en stark kämpainsats visade att vi orkade tiden ut efter en intensiv Flyerspress de sista 5 minuterna.

Vi pratade inför matchen om att resultatet inte var det viktigaste utan hur vi genomförde matchen. Efter en turbulent 1:a period med lite "tjafs" om olika speltid på bänken, tog vi tag i spelet i den andra halvan och avslutade starkt trots förlust 0-9.

Än en gång stort plus till vår "kämpa-anda" och Matildas målvaktspel som var mycket bra.

Och Putte skriver att:
F14 gjorde en stark insatts o vann stabilt med 4-0 mot SSG i söndags. Hela laget ska ha en eloge. Det var stort övertag av tjejerna och detta fick utdelning framförallt i sista perioden.

Nu återstår 3 matcher i serien med tisdag denna vecka mot serieledarna hemma (sandbäckshult).