torsdag 24 februari 2011

|Damer| Hovmantorps GOIF - Slätafly, 3-10

Det har varit en grym helg för våra tjejlag och vårt damlag ville inte vara något undantag och körde helt sonika över Hovmantorp.

Göran skriver såhär om matchen:

Hovmantorp – Flyers 3-10... Ett missförstånd mellan mig och Hovmantorps ledning gör att matchen skjuts upp med ca 45 minuter. Detta var dock inget som skulle påverka oss i matchen.

1:a perioden
Vi får bästa tänkbara start med mål i första minuten. Det ger oss dock inte det spelövertaget som vi hade hoppats på. Vi lyckas inte riktigt få igång något bra/strukturerat spel utan stressar lite för mycket i våra beslut. Hovmantorp lyckas att kvittera båda de gånger som vi tar ledningen. Båda gångerna på två likvärdiga mål genom att skicka in bollen på mål och vinna närkampen framför mål. Följaktligen sluta första perioden 2-2.

2:a perioden
Hela andra perioden präglas av ett lugn där vi vårdar bollen och vågar spela ut. Vi tar löpningar för varandra och alla är delaktiga i anfallen, samtidigt är vi snabbt tillbaka i försvarsställning de få gånger som Hovmantorp skapar några chanser. Perioden slutar 0-4.

3:e perioden
Vi startar perioden på samma sätt som andra slutade, vi låter bollen göra jobbet och målen trillar in i en jämn ström. Enda plumpen i protokollet är när Hovmantorp lyckas snygga till siffrorna i slutminuten . Periodsiffror 1-4.

Sammanfattning:
En väl genomförd match där alla är delaktiga i segern. Flera av målen är verkligen klassmål. Ett extra plus till femmålsskytten Johanna Strand.

Hoppas att detta var matchen som fick lagets målskytte att lossna lite. Nu har laget fyra poäng upp till andra plats, med en match mindre spelad. Bra jobbat.

Mål: Johanna Strand x5, Karin Söfort-Jörgensen x3, Malin Karlsson, Louise Nilsson
Assist: Josefin Karlsson x2, Ida Karlsson, Louise Nilsson