tisdag 29 mars 2011

Silly Season

Knappt har säsongen slutat förrän förberedelserna för nästa säsong tar sin början. Det Det första steget är att behålla stommen och ett antal spelare har redan förlängt med klubben. De spelare som har kontrakt åtminstone nästa säsong också är följande:

Anton Hammare
Jens Milesson
Johan Karlsson
Kristoffer Karlsson
Mattias Evaldsson
Ola Carlsson
Pierré Nilsson
Pontus Bengtsson
Robin Karlsson
Nils-Petter Hjelm
Martin Gustafsson

Dessutom har Johan Ramvall skrivit på till säsongen 2016/2017! Ja ni läste rätt, han har kontrakt för de kommande sex säsongerna! Legend in the making?

Det var tre spelare som provtränade förra veckan. Det är en trio från Nybro som har hälsat på i Torsås bestående av Jonathan Rudholm, Emil Johansson och Fredrik Furbring och planen är att dom även ska träna med Slätafly idag, onsdag.

Emil Johansson är en målfarlig forward på 20 år och kom den gångna säsongen på sjunde plats i poängligan i Division 3 Östra där han på 15 matcher skrapade ihop 29 poäng fördelat på 14 mål och 15 assist. Jonathan Rudholm är även han 20 år, dessutom kapten och poängbästa back och han svarade för 11 mål och 6 assist för totalt 17 poäng. Fredrik Furbring är en 17-årig center som kom på tredje plats i Nybros interna poängliga med 12 poäng fördelat på 10 mål och två assist.

Fortsättning följer som man brukar säga...

1 kommentar:

Unknown sa...

Bra uppdatering/skrivet Joey! Som man brukar säga/Jimmy