söndag 27 mars 2011

Helgens matcher

Fair Play Cup har spelats i helgen, två lag från föreningen har varit i spel.

P94 spelade 5-5 mot Moheda i sin första match, förlorade sedan väldig snöplig mot KaRo med 2-1 och sedan en förlust mot gruppsegraren Ariel med 5-2. Ett ynka mål mot Moheda hade skjutit grabbarna till slutspel. Väldigt små marginaler, men sådan är sporten ibland.
Resultat finns här.

P98 hade två lag anmälda men fick dra ur ett lag i sista stund på grund av spelarbrist. Slätafly lag 1 spelade i grupp 2 bestående av CL98 lag 2, Visby lag 1 och Craftstaden lag 1. Första matchen gick mot gutarna från Visby och tyvärr spelade man sin sämsta match i turneringen och förlorade med 3-1. Andra matchen spelades mot CL98 som kunde slås tillbaka med 4-2. Sista matchen gick mot Craftstaden från Oskarshamn och det slutade med komfortabel vinst, 6-1.

Resultaten betydde att man slutade tvåa i gruppen, 1 mål efter CL98 som vann. De gick dock vidare till A-slutspel och i kvartsfinalen väntade Vetlanda som vann sin grupp.

Resultatet efter full tid, 1-1, vittnar om en väldigt jämn match som fick avgöras på straffar. Vetlanda började straffläggningen men en väldigt taggad Filip Svensson i målet kunde rädda. Daniel Cvjeticanin satte sin straff säkert och satte därmed press på Vetlandas kommande straffskyttar. Inte hjälpte det Vetlanda att Filip bestämt sig för att agera levande mur. Vetlanda lyckades inte få hål på honom och då gjorde det ju inte så mycket att ingen i Slätafly lyckades heller.

Semifinal mot Carlskrona stod näst på tur, ett lag som man mött i serien och förlorat två gånger. Tyvärr lyckades man inte denna gången heller, trots bra lägen i power play. Carlskrona kunde göra segermålet efter en tilltrasslad situation framför mål där Slätafly inte var bestämda nog. 3-2 blev slutresultatet

Det betydde att Slätafly slutar trea, detta eftersom det inte spelas någon bronsmatch i denna årskull. Pallplats är ju aldrig fel och en bronspeng smakar nog ganska gott efter en runda på Mc Donalds.

Bra kämpat grabbar!

Resultat från gruppen finns här.
Resultat från slutspel finns här.

Inga kommentarer: