torsdag 22 september 2011

PREMIÄR!

Nu jävlar smäller det! Det som vi alla har längtat efter sedan den taffliga träningsmatchen mot Nybro, (vissa, mig inräknat, sedan matchen mot Palmstaden förra säsongen) är äntligen här. Som alla redan vet blir det derby i första matchen, tre sköna återseenden i Denke, Lankan och Jensen och förhoppningsvis en riktigt grym match med fantastisk inramning. Till dom som inte börjat ladda än, SKÄRP ER!

Viktor Larsson bjuder idag på följande visdomsord:
Då var det så äntligen dags för premiär, och inte vilken premiär som helst utan ett hett derby mot Örlogsstaden, som för året är nykomlingar i serien efter en andra plats i div 2 förra året. Detta är en match som vi har sett fram i mot ända sedan spelordningen släpptes i juli.
Vad vet vi då om våra motståndare, till att börja med finns det 3 stycken Flyersbekantingar i Jimmy Jenssen, Daniel Lanqvist och Dennis Lind. I övrigt är det en ny tränare med ett nytt spelsystem som väntar oss.
Veckorna inför premiären har sett bra ut för oss i Flyers med ett härligt go på träningarna, de sista veckorna efter Malmö matchen har vi jobbat hårt med detaljer i spelet så som frislag och power play.
Läget i truppen ser bra ut då alla spelare är tillgängliga utom Simon Lundström som dras med sviterna efter sin knäskada.
Vad blir viktigt i denna match? Jo till att börja med så givetvis inställning då det är derby kommer det med all säkerhet bli en match med mycket kamp, tror att det som blir viktigast för oss är att vi kan hålla vårat höga tempo i passningsspelet, för att på det sättet få en hög rörlighet i anfallsspelet då vet vi att vi är tunga att möta.

Nu är det dags för premiär så jag hoppas att vi ses i Karlskrona sporthall på fredag för en härlig fight.

Dehär är Flyers
Tr. Viktor Larsson      

Och jag kan inte göra annat än att hålla med. Sist men inte minst vill jag be om ursäkt för detta aningen förvirrade inlägg, men jag har för mycket adrenalin i kroppen för att skriva något fyndigt.

På sin hemsida skriver Örlogsstaden såhär:
Temperaturen har onekligen stigit inför kvällens premiär mot Slätafly/SK IBK och enligt tränare Kenth Axelsson är det ett heltaggat Örlogsstaden som kliver in i Karlskrona Idrottshall kl. 19.30.

Vad är känslan så här tätt inpå premiären?
- Känslan är lite speciell, det är derby och vi hoppas på mycket publik. Laget har känts mycket taggat och fokuserat under hela veckan och äntligen drar det roliga igång.
Vad tror du publiken bjuds på för typ av match?
- Jag tror det kommer bli en ganska fartfylld match med mycket chanser åt båda håll och förhoppningsvis en del mål också.
Någon särskild spelare som publiken ska hålla extra koll på?
- Dennis Lind är säkert riktigt taggad inför uppgiften att möta sina forna lagkamrater, sen ska vi hålla ett extra öga på David Wigren som de senaste veckorna växt till en riktig backklippa.
Hur är läget i truppen?- Marcus Söder kan tyvärr inte vara med ikväll men i övrigt har vi hela truppen med oss.

Till sist, hur slutar denna drabbning?
- Jag tror och hoppas att det är vi i Örlogsstaden som drar det längsta strået i denna härliga premiär, så jag säger 4-3. Dennis Lind avgör med två minuter kvar.
Vi hälsar alla välkomna till seriepremiären ikväll kl 1930 i Karlskrona Idrottshall.
Lycka till med det Örlogsstaden!

2 kommentarer:

lankinho sa...

Välkomna ner alla till Örlogsstaden Karlskrona idag! Kommer bli en riktigt bra match och fight i 60min känner jag! Ladda lugnt nu alla så syns vi ikväll!

JM sa...

Var det där sista en pik ;)

Vi ses!