onsdag 27 februari 2013

Back on track

Då både Höllviken och Åstorp förlorade förra helgen knappade Slätafly in på toppduon och då de båda möts nu i helgen finns ytterligare poäng att hämta in. 

För Slätafly väntar tabelljumbon Sävsjö som redan är klara för nedflyttning då de som mest kan skramla ihop 18 poäng och lagen över strecket ligger på 19 så det är ett lag som enbart har äran att slåss för. Med tanke på att den där äran blev något naggad i kanten när Malmhaug pryglade smålänningarna med 10-3 i förra omgången så ser jag två scenarier framför mig. Antingen har dom redan givit upp denna säsong och kommer bara ställa in skorna eller så knyter dom näven i fickan och visar sin hemmapublik varför dom ska fortsätta titta på Sävsjö IBK trots att det blir spel i division 2 nästa säsong. Jag ser det senare som mer troligt.

I Sävsjö handlar det precis som vanligt om bröderna Bjerhag och Jakob Johansson även om dessa bara stod för en poäng i mötet under höstsäsongen. Den matchen slutade med vinst 7-5 efter ett otroligt ineffektivt spel av Slätafly. Skotten slutade 45-20 och Slätafly tog ledningen först efter 49 spelade minuter. Lite mer jävlaranamma till helgen vore bra.

Matchen spelas på söndag. Eventuellt så kommer undertecknad stå med liftartummen i vädret och hoppas på att den gula cirkusbussen plockar upp mig i trakterna kring Eriksmålarondellen. Om eventualiteten blir realitet kan matchen eventuellt komma att liverapporteras. Lovar inget än, men tjat kan hjälpa.

Ha det!

Inga kommentarer: