fredag 15 februari 2013

Inför Engelholm

Sankt Valentin har gjort sitt för i år, och tja, i år gjorde han väl en ganska hyfsad insats. Bland annat nådde en mycket god nyhet mina platta öron: Slätaflys överklagan gick igenom vilket medför att Jens inte kommer stängas av fler matcher. Yay! Detta betyder i sin tur att Jens kommer vara med i truppen som tar Flyersbussen ner till Skåneland imorgon för att piska upp Engelholm. 

Förra mötet mot Engelholm är en av de absolut sjukaste matcherna jag har sett. En jämn förstaperiod slutar 5-0 till Engelholm som gjorde mål på precis allting, kontringar och volleyskott från halva plan och allt däremellan. Det hann bli 7-0 innan Slätafly spräckte nollan och påbörjade det som nästan höll på att bli en magisk upphämtning men en ribbträff vid ställningen 7-8 var så nära Slätafly kunde komma. 

Slätafly kommer senast ifrån en ganska dålig insats mot Husqvarna men förhoppningsvis kan man visa upp samma spel som i matcherna mot Höllviken och Åstorp. Engelholm vann också mot ett bottenlag förra veckan då Sävsjö slogs tillbaka på sin hemmaparkett. Lär bli en tight och hård match men det brukar ju Slätafly tycka om. 

Jag tror på flyersvinst, 4-7! 

Inga kommentarer: