måndag 11 februari 2013

Vinst mot Husqvarna

Slätafly gjorde ganska exakt vad man behövde för att slå tillbaka bottengänget Husqvarna igår. Lagen följdes åt målmässigt genom hela matchen och skottstatistiken de första två perioderna var även den jämn. Inför sista perioden hade bortalaget en 3-4 ledning men precis som i förra mötet lagen emellan så skulle skärpa sig på slutet. En mycket välkänd målskytt presenterade sig igen då Osa pillade in kvitteringen och sedan gjorde Emil Johansson både 5-4 och 6-4 innan slutsignalen. Sista perioden vinner Slätafly skotten med 19-4.

Enligt rapporter en svag insats från Slätafly men tre poäng var det viktiga. Nästa vecka väntar Engelholm på bortaplan medan nästa hemmamatch spelas helgen därpå mot Lönsboda.