onsdag 20 februari 2013

Suddenvinst mot FBCE + inför Lönsboda

Trots massivt spelövertag så blev det bara två poäng mot Engelholm förra veckan, men det kunde mycket väl ha blivit noll. Med tio sekunder kvar av matchen fick Lankan hål på den för dagen helt magiska hemmakeepern och kvitterade till 4-4. I sudden så avgjorde herr Sotare och skickade därmed bonuspoängen i ett rekommenderat brev raka vägen till Rosenblads sportbar där den gjorde ett par segervarv med Skrammel & Co innan den satte sig i poängkolumnen där den hörde hemma.

Nästa skånelag som ska få smaka på småländsk p***s är skogshuggarkollegorna från Lönsboda. Lönsboda har gjort det riktigt bra hittills och förra helgen gav man självaste Höllviken en lektion i exakt hur jobbigt det kan vara att möta ett ungt, sammansvetsat bonnagäng. Jag hade inte trott att dom skulle klara sig så bra utan Mattias Andersson (som för övrigt har varit med om att ta Växjö Vipers till SSL) men istället har forna halvdoldisar som André Svensson och Ted Nilsson tagit stora kliv framåt och producerat poäng i gedigna mängder. De ligger just nu på fjärdeplats med samma poäng som Slätafly, samma målskillnad fast färre gjorda mål. Jag är mycket imponerad.

Förra mötet slutade med rättvis Flyersseger vilket blev startskottet på den sex matcher långa vinstraden som Åstorp hade ihjäl för ett par omgångar sedan. Förhoppningsvis kan helgens match betyda en upprepning så att Lönsbodaiterna inte har någon som helst anledning att sätta sig på Granada med ett par kalla efter hemkomst. Vi kan väl säga knapp hemmavinst, 6-4? Blir kalas det.

På lördag klockan femtonhundra kommer allas våra favoritsötnosar (sötnöss?) Söderman och Nyberg att blåsa igång matchen. Ekbackshallen, lördag, 15.00. Vi ses

2 kommentarer:

Anonym sa...

nöss var ordet:-)

JM sa...

Ja, jag tycker det låter rimligt :)