måndag 8 augusti 2011

|Nyheter| Twitter

Flyersbloggen har skaffat twitter, åtminstone på försök. Nu kommer det bli lättare att länka till externa nyheter och annat och därmed kommer den nyfikne lättare hitta information om vad som händer runt Slätafly. Det kan alltså vara en god idé att hålla koll på flyersbloggens twitterflöde. Det går att följa på twitter.com/flyersbloggen eller i menyn till vänster.

Den andra stora grejen är att det nu blir mycket lättare för andra (såna som du ungefär) att kontakta bloggen. Twittrar du något till flyersbloggens twitter kommer det synas i flödet till vänster (OBS! Funkar inte riktigt än, felsökning pågår) och kommer alltså vara läsbart för alla. För inte är det bara jag som varit irriterad på ett resultat som aldrig tycks rapporteras in till förbundet? Twittra in ett resultat så går det på två röda.

Som sagt är detta ett försök, får jag ingen feedbackstruntar jag i det. Det tar ändå en del tid, och även om den tiden annars skulle bestå till 50% av tv-spelande, sovande eller liknande är det ändå bättre spenderad tid än att twittra en massa till ingen alls. Har du ingen twitter skaffar du det gratis och superlätt på twitter.com. Just do it!

Inga kommentarer: