lördag 27 augusti 2011

Torshälla Cup

Sammanfattning av Viktor:

Helgen är vi  på det stora hela nöjda med, och med vad vi presterat. Sedan finns det saker som vi ska bli bättre på men det har vi räknat med. Vi kan börja med att säga att defensivt sett ser det stabilt ut, under de tre första matcherna släppte vi till 34 skott på eget mål vilket är klart godkänt, vad det gäller det offensiva spelet måste vi bli lite rejälare i sista tredjedelen där vi behöver få ner tillslagen på bollen och få till lite bättre rörlighet.

Sista matchen mot Nykvarn var det ett ganska slitet och segt Flyers som inte riktigt orkade följa matchplanen i hela matchen. Där vi leder matchen med 2-0 men inte räcker hela vägen fram. Men som sagt på det stora hela är vi tillfreds med helgen som varit en mycket trevlig tillställning, med fint boende och bra mat. Hela laget har stått för bra insatser men ett extra plus för våra båda målvakter som spelat otroligt stabilt.

Målskyttar i helgen var Robin "Ålen" Karlsson 4, Jens Milesson 4, Mattias Evaldsson 3.

Innebandysajten skriver:

H1-cupen spelades i Vilstahallen i Eskilstuna och Ellfolk Arena i Torshälla, där Innebandysajten fanns på plats under lördagens spel.

Åtta lag från herrarnas division 1 spridda från fyra olika serier kom till spel. De mest långväga gästerna var Sundsvall från Norra Norrland och Slätafly och slutsegrande Munka-Ljungby från Södra Götaland.

I finalen ställdes två serietvåor från förra säsongen mot varandra. Munka-Ljungby från Södra Götaland och Nykvarn från Mellersta Svealand. Munka-Ljungby tog hem finalen med 4-2 och 8 000 kr i förstapris. Tvåan Nykvarn fick 2000 kr för sin finalförlust.

Nykvarntränarna Tony Andersson (huvudtränare) och Emer Skoglund (assisterande tränare) såg positivt på att åka iväg med laget och spela en sådan här H1-turnering trots bortavaro från ett flertal spelare under lördagen:

- För oss som nya tränare är det mycket se spelare i olika situationer, så att vi kan utnyttja dem på rätt sätt. Vi har en ganska bred trupp just nu som kommer att bantas ned något. Då måste vi ge alla chansen och vi saknar väldigt mycket folk idag plus att vi inte kan använda juniorerna idag som spelar en egen turnering (JAS Elit Cup). Då kör vi med de vi har och det kommer några till imorgon (läs idag), säger Emer Skoglund till Innebandysajten.se.

Resultat, slutspelet

Kvartsfinaler:
Munka-Ljungby – Sundsvall City 4-3
Slätafly – Nykvarn 3-6
Lesjöfors/Filipstad – Västerås Ungdom 4-5
Södertälje – Torshälla 1-2

Semifinaler:
Munka-Ljungby – Västerås Ungdom 4-3
Nykvarn – Torshälla 4-3

FINAL:
Munka-Ljungby – Nykvarn 4-2

Inga kommentarer: