lördag 6 augusti 2011

|Herrar A| Träningsturnering

Slätafly kommer delta i Torshälla Cup som går av stapeln den 27-28 Augusti, istället för Vipers Cup som tyvärr ställdes in i år. Cupen är en 8-lagsturnering för lag i som spelar i division 1. Matcherna spelas i 2x20 minuter och alla möter alla inom gruppen. Alla lag går till kvartsfinal där 1:an i grupp A möter 4:an i grupp B osv. Detta betyder minst fyra matcher mot bra motstånd. Tyvärr är det 40 mil enkel resa (till skillnad mot de 300 meter jag har till Teleborgshallen) så någon bloggrapportering lär det inte bli, inte från min sida åtminstone.

Gruppindelningen ser ut enligt följande:


Grupp A
Torshälla IBK (H1 Mellersta Svealand)
Munka-Ljungby IBK (H1 Södra Götaland)
Lesjöfors/Filipstad IBK (H1 Södra Norrland)
Nykvarns IF (H1 Mellersta Svealand)

Grupp B
Västerås IBF Ungdom (H1 Södra Norrland)
Södertälje IBS (H1 Mellersta Svealand)
Sundsvall City IBC (H1 Norra Norrland)
Slätafly/SK IBK (H1 Västra Götaland)

Västerås spelade förra säsongen i division 2 där man vann 19 av 20 matcher och tog hem seriesegern. De har på försäsongen haft stor spelarrotation och har hittills sex nyförvärv och sju spelarförluster. De har dessutom Elmar Gudbrandsson, med bland annat sex säsonger i Karlskrona IBK (fyra av dom tillsammans med Osa), som huvudtränare

Södertälje slutade sexa förra säsongen

Sundsvall kommer också dom ifrån division 2 och snittade 12 mål per match förra säsongen och satsar på en stabil mittenplacering kommande säsong.

Inga kommentarer: