söndag 17 mars 2013

Guld, brons och vinst mot Munka


I helgen har det varit sista omgången för P98/99 och F96/97 och det gick ganska bra kan man väl säga. 

P98/99 vann mot Karo med 5-2 och säkrade därmed tredjeplatsen i serien. På 20 matcher blev det 14 vinster, 2 oavgjorda och 4 förluster, totalt 44 poäng och med målskillnaden 105-61. Trots att man länge hade andraplatsen i sikte är bronspengen ett rejält kliv framåt jämfört med förra säsongen. Det är detta laget som kommer vara stommen i herrlaget i framtiden, några har redan känt på seniorspel i division 4 och utvecklingslag, Max Svensson har till och med nätat. Räkna med att det till nästa säsong kommer vara flera som knackar på dörren.

Ännu bättre gick det för äldsta flicklaget som nyss spelat klart sista matchen för säsongen. Då Färjestaden vann sin sista match och hade målskillnaden på sin sida var seger ett måste. Tjejerna gjorde ingen besviken och slog CL98 med 6-2 och seriesegern var ett faktum. Så jävla skönt att se Slätafly överst på pallen igen, det var ett tag sedan! På 15 matcher blev det 13 segrar och 2 förluster för totalt 39 poäng. Målskillnaden blev 71-17. Grattis till seriesegern, den var ni verkligen värda!

Herrarna spelade sin sista hemmamatch för säsongen igår mot Munka-Ljungby. Efter en trevande förstaperiod satte Slätafly växlade upp ett snäpp mot ett passivt och mycket blekt Munka-Ljungby. Slätafly hade ledningen med 5-0 efter 45 spelade minuter innan Munka tilläts spräcka nollan genom ett ganska ruttet skitmål. Matchen slutade 6-2 efter tre mål av Emil och ett vardera av Sotarn, Pierré och Jens. Eftersom Åstorp vann sin match blev det en tredjeplats i serien och därmed kommer den enda tändvätskan inför den avslutande matchen mot Lagan vara möjlighet att skjuta ner dom i division 2 där dom hör hemma. 

Inga kommentarer: