tisdag 6 november 2012

Inför Engelholm

En mycket efterlängtad vinst kom i förra matchen, borta mot Husqvarna. Den helt vettlösa matchen slutade 11-12 där Slätafly fick jobba i uppförsbacke i stort sett matchen igenom. Efter 48 spelade minuter och ställningen 11-8 fick Slätafly i allmänhet och Ola Carlsson i synnerhet nog av det och påbörjade den trevliga upphämtningen som kulminerade i matchens sista mål 23 sekunder från slutsignalen. Att det ska sitta så hårt inne mot ett motstånd som Husqvarna, trots hemmalagets förmåga att göra mål på nästan allt, är dock inte ens nära bra men en drös gjorda mål i kombination med den spellediga helgen kanske kan få Slätafly att ta sig lite i kragen.

På lördag klockan tre väntar möte med FBC Engelholm i Torsås Sporthall. Detta Engelholm förlorade ett rejält koppel nyckelspelare men har kvar bröderna Häggström och fick inför matchen mot Sävsjö i förra omgången förstärkning av Superligameriterade Joel Ljungberg som gjorde fyra poäng, dessutom är det allmänt känt att Engelholms unga talanger kan hitta på en massa dumheter i motståndarnas försvarszon. Det kommer bli en tuff match och Slätafly behöver ha grunderna på plats för att ta tre poäng.

Eftersom Oscar "Oscar med C, Karlsson med K" Karlsson inte var i Husqvarna och tittade så går ett mycket mystiskt samband att skönja. Slätafly har nämligen inte vunnit när han har suttit på läktaren, så jag tror jag talar för hela klubben när jag rakt ur hjärtat, med en stor skopa manlig kärlek, säger; Stanna hemma för helvete!


Inga kommentarer: