lördag 20 oktober 2012

Sh*t F*ck



Lyssna särskilt på kraxandet precis i början. Det är en exakt återgivning av mitt bröl när den gröna plutten på livematch.innebandy.se blev röd och de extremt förtretliga orden "matchen färdigspelad" hånflinade mig i ansiktet. Den mycket kompakta lyriken i samma låt återspeglar samtidigt mina funderingar. Förhoppningsvis finns det någon där ute som kan agera Lucifer.

Att säsongsinledningen har varit under all kritik, såväl spelmässigt som poängmässigt, skriver nog alla Slätaflyare under på och att förändring därmed måste ske är en logisk slutsats att dra från detta faktum. Spelare, ledare, materialförvaltare, busschaufförer och allsköns Slätaflyslyngel måste rannsaka sig själva. Varför fungerar det inte? Något måste göras nu.

Jävla Slätafly. När cykeln blir stulen, Arsenal förlorar, det står Flux på schemat och Voldemort inte kan bete sig så kan ni väl för fan se till att jag för en liten stund kan glömma nyss nämnda bajskvadrupel?


3 kommentarer:

Anonym sa...

För lite konkurrens i laget...

Anonym sa...

Tycker det är dags att först sätta personer som inte presterar på bänken! Varför ska dem spela när de sitter pigga och taggade spelare på bänken?

Anonym sa...

För att tränaren ska få vänner?