fredag 26 oktober 2012

Inför Husqvarna IK

Sedan debaclet mot ÅKIBS förra veckan har eder bloggare roat sig å det grövsta. Ett gäng trevliga timmar i UBs källare, där endast infinitesimala störningsmoment existerar, har lagt en bra grund för exponentiell tillväxt i sinnet. En massa problem har asymptotiskt gått mot noll och nya trick har lagts till i repertoaren, nya leksaker till en växande samling. Känns bra. 

Förhoppningsvis har Slätafly gjort samma sak, fast i innebandytappning, då de sedan träningsmatchen mot Växjö delikvescerat likt fekalier i vasken. Jag tolererar helt enkelt inte poängförlust imorgon också. Husqvarna har inte öppnat serien särdeles bra dom heller, men å andra sidan är dom inte tippade seriesegrare av någon. De står på tre poäng inför matchen och kommer stanna där en vecka till om Slätafly gjort det som krävdes den gångna träningsveckan; rensat luften. 

Vad problemet än är så måste det lokaliseras innan det kan neutraliseras, en av huvudingredienserna i vaccinet är självransakan. Det jag har sett av Slätafly hittills denna säsong har kantats av ett fokus långt under det förväntade, med missade rensningar och tama avslut som resultat. Det är dags att inse att om ingen gör jobbet så vinner man inga matcher, vare sig man är ett tippat topplag, med spelarkapital som stavas Robin Karlsson eller Jens Milesson, eller inte. Smutsa inte ner loggan på bröstet med annat än svett.


Inga kommentarer: